Atunci cand esti autentic, dai ocazia lucrurilor care rezoneaza cu tine sa te gaseasca .

Se întâmplă să reușim. Dar mai deseori se întâmplă să ne închidem visele într-un sertar și să uităm de ele.  Cei mai curajoși nu renunță și se întorc la visele lor. Așa cum le-au lăsat le găsesc. Mai mult de atât și ei sunt la fel ca atunci când le-au uitat. Doar că acum au motivația care îi întoarce la ele. Sau poate regretul că trăiesc viața pe care le-o dictează societatea, nu viața pe care le-o dictează inima.

Ca o reacție firească aud tot mai des : dar ce, tu? Pentru că societatea te știe într-un fel, fără a ști că în interiorul tau se afla un potențial enorm, se afla abilități naturale care le poți descoperi și scoate la suprafață. Nici tu nu știi că le ai, cu atât mai puțin societatea. Știai că poți merge pe bicicleta ? Doar după ce ai reușit. Iar prietenul tau, care de frică a renunțat la dorința sa, îți zicea tot mai des sa nu încerci. Pentru că  oricine vrea sa fie cel mai bun, iar dacă există riscul ca altul să il întreacă, incerca sa îl opresca.

Altii nu se văd în oglinda sufletului,  se văd în oglinda societății. Sunt așa cum vrea societatea, căci le pasa prea mult de ce zice ea. În consecința nu ies din tiparele societății de frică să nu fie excluși din ea. Sunt rezultatul societății, a oamenilor de care le pasa.  Căci de teamă să nu îi piardă, fac exact cum zic ei. Își mutilează personalitatea după placul altora.

Atunci când ești autentic dai ocazia lucrurilor care rezonează cu tine sa te găsească .

Sa fim creatorii propriei noastre vieți,  nu ecoul unei societăți.

Photo source: http://pinterest.com/pin/546624473514292134/?source_app=android

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s