Cainii pot latra cat doresc. Ei trec si îsi  vad visele împlinite.

E ușor să invidiezi fara a vedea ce se afla in spatele cortinei. Pentru că vezi rezultatul final al munci, al durerii, al suferinței. De de nu invidiezi și munca, durerea acelui om? Pentru că vezi doar ce se afla după cortină. Pentru ca mereu a fost mai simplu să îl invidiezi pe altul,decât să devi tu cea mai buna varianta a ta .

De cate ori un om bun e încurajat? De foarte puține ori, pentru că el este un pericol pentru societate.  În consecința acesta trebuie descurajat. Nu contează cum, important e să îl aduci jos, lângă tine.

Tocmai de aceea oamenii inteligenți nu se lasă descurajați. Ei fac ceea ce își doresc fara sa le pese de părerea celor din jur. Pe ei îi interesează strict parerea lor, cum se simt ei, ce își doresc ei. Pentru că viața lor gravitează în jurul lor, nu în jurul celorlalți . Pentru că ei își trăiesc viața lor, nu cea dictată de societate .

Mai exact au învățat că energia lor este mult prea prețioasă pentru a o consuma cu orice lucru și astfel și-o orientează către ceea ce contează pentru ei. Câinii pot sa latre cat doresc, ei trec vazandu-si visele împlinite și având satisfacția că fac ceea ce își doresc, in timp ce acei câini rămân doar la stagiul de a latră.

Pentru că omul face atât cât știe să facă. Unii sunt mentori , exemple, oameni minunați care ghidează pașii într-un mod excepțional. Da acești oamenii chiar fac opere de arta din potențialul altor oameni. Șlefuiesc diamante vii.

Photo source: http://pinterest.com/pin/546624473514302120/?source_app=android

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s