,,Daca barbatului tau nu-i place parfumul tau preferat, schimba barbatul – nu parfumul.” ( Greta Garbo )

,,Iubirea spulbera de pe fața pământului tot ce insemni tu, și lasă în locul tău ceea ce și-ar dori persoana iubita sa fi”. ( Paulo Coelho )

Observ concepția gresita despre iubire . Cum poți numi iubire ceva ce îți face rău?Suferința sta in alegerile pe care le face  omul. Tu alegi dacă vrei să suferi sau sa fi fericit și în consecința acționezi, miști lucruri în viața ta, obții.
Una e sa fie vorba de iubire și alta e sa fie vorba de un joc in care ne arătăm care e mai bun.  Uneori nu este vorba de dragoste, este lipsa stimei de sine a unui partener care îl determină pe celălalt să renunțe la sine, pentru a nu-și simți propriile carente. Pentru că întotdeauna a fost mai ușor să dobori pe cineva, decât să te înalți tu .

Câte femei superbe nu au decăzut in numele dragostei, încât se uita in oglinda și nu se recunosc. Au renunțat la tot, pentru că un bărbat le-a cerut în numele iubirii.

Plătim prea mult ,, pentru iubire,, dar nu primim iubire. Pentru că iubirea nu trebuie plătită, castigata. Iubirea nu îți cere să te schimbi. Când un om te accepta așa cum ești fara a incerca sa te schimbe, atunci e iubire. Căci rezultatul autentic al iubirii nu constă în renunțarea la sine, ci în a te apropia de cea mai buna varianta a ta.

Alege omul care te ajuta sa îți menții zborul, dar fara a depinde zborul tau de acel om. Nu pe cel care îți frânge aripile. Caci nimeni nu a frânt aripi din iubire.

Nu mai suntem în perioada adolescentei când nu știam, nu întâlnisem , nu bănuiam că iubirea te înalță. Si nu doar te înalță, îți arata că ești mai mult, că ai posibilități infinite să te manifești așa cum îți dorești  și că fiecare vis al tău are posibilitatea să se realizeze.

Photo source: https://pinterest.com/pin/93871973466126892/?source_app=android

Un gând despre „,,Daca barbatului tau nu-i place parfumul tau preferat, schimba barbatul – nu parfumul.” ( Greta Garbo )

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s