Nu ai nevoie sa ierti pe nimeni. Trebuie întai sa te ierti pe tine.

Nu ai nevoie să ierți pe nimeni. Trebuie întâi să te ierți pe tine fiindca ți-ai făcut speranțe, fiindcă ai avut așteptări. Îți vei  îmbogăți  prezentul și viitorul, nu doar trecutul. Îți vei elibera prezentul și viitorul de sub presiunea trecutului . Fii scriitorul propriei tale vieți, nu actorul trecutului tau.

Purtam tipare, amprente ale oamenilor cu care stăm. Ne pierdem sinele modelandu-ne dupa alți oameni. Ne simțim prinși în întuneric, departe de noi, cei adevărați .

Iertarea presupune un proces indelungat. Nu îți trebuie o zi, doua, o eternitate. Iți trebuie atât cât are nevoie sufletul tau. Iar dacă sufletul tau are nevoie de liniște, ofera-i liniște, căci acolo e răspunsul.

Esențial este ca ceea ce descoperi sa exprimi. Oarecum ceea ce descoperi sta in tine și simți că explodează, că nu mai încape. Cu cât exprimi mai mult cu atât ajungi mai departe, cu atât sapi mai adanc.

Cred că fiecare dintre noi trebuie să coboare, să stea cu sine pentru a descoperi anumite lucruri. Doare sa stai fata in fata cu tine, cel adevărat, cu esecul, durerea, dar e esențial să stau fata in fata cu noi și să ne iertam din toată inima .

Photo source:https://pinterest.com/pin/546624473514298478/?source_app=android

2 gânduri despre „Nu ai nevoie sa ierti pe nimeni. Trebuie întai sa te ierti pe tine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s