Sa fii femeie nu inseamna sa porti o rochie…

O rochie nu te face femeie, însă atitudinea cu care o porți da. Pentru că totul pleacă din interior.

Să fii femeie înseamnă să creezi o atmosferă plăcută prin simpla ta prezență, într-un loc, în viața unui om. Să alini durerea cu o mângâiere. Să stârnești curiozitatea cu o simplă privire. Să motivezi, să alini cu un zâmbet.

Să fii femeie înseamnă să știi că atât cât te prețuiești tu pe tine, atât te vor prețui și ceilalti. Să știi că bărbatul, prietenii și alți oamenii nu au nici un drept să se comporte urât cu tine, iar dacă o fac, ei nu mai au ce căuta în viața ta.

Să fii femeie înseamnă să te accepți așa cum ești, in totalitate, astfel încât să-ți folosești defectele și să faci pace cu ele. Să nu mai negi părți din tine, doar de dragul unor tipare ce nu au legătură cu realitatea.

Să fii femeie înseamnă să fii la cârma propriei tale vieți. Să îți asculți sufletul și să acționezi. Să nu aștepți o aprobare, un bărbat, un trecut. Pentru că ceea ce îți dă cea mai multa energie vor fi realizările tale. După ce îți vei îndeplini cele mai nebunatice vise, nu va mai conta ce au zis ceilalți, câți au rămas langa tine . Fiindcă entuziasmul îndeplinirii lor va fi mult prea mare.

Să fii femeie înseamnă să fii vulnerabilă, delicată pentru că acestea izvoresc din esența ta feminina, iar în momentul în care le negi, îți negi însăți esență. Vulnerabilitatea nu înseamnă slăbiciune. Este puterea femeii acoperita cu masca feminității.

Photo source: http://pinterest.com/pin/546624473514368992/?source_app=android

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s