Transforma-ti esecul in cel mai mare succes

Orice lucru, activitate cuprinde în ea spaima eșecului. Indiferent că e un lucru esențial sau o banalitate, spaima esecului îți paralizează acțiunile .

Orice lucru negativ ascunde aspecte pozitive. Cauta sa găsești aspectele pozitive din orice esec si nu inceta sa crezi în frumusețea viselor tale.

Așa sunt oameni care se împrietenesc cu eșecul. Mai mult decât atât, îl consideră cea mai importanta etapa a drumului către succes. Iau tot ce pot mai bun din eșec.  Eșecul le arata unde au greșit și astfel au ocazia sa își continue drumul, eliminând greșelile.  

Eșecul ii motiveaza pentru că ei știu prea bine înăuntrul lor că succesul le aparține, că ei merita sa îl atinga. Și vor sa demonstreze însuși eșecului că nu îi poate oprii, că ei sunt cei mai buni. Motivația le creste de fiecare dacă când își amintesc că au reusit să meargă mai de parte pentru că au învățat să își transforme durerea in putere.

Majoritatea am fost educați să vedem eșecul într-un mod negativ. Dacă ai eșuat, clar nu ești bun în acel domeniu și neapărat trebuie sa te oprești, sa te descurajezi. Aceștia sunt oamenii care se lasă învinși de propriile scenarii din minte, fiindu-le prea teama să acționeze. 

Photo source: https://pinterest.com/pin/546624473514421617/?source_app=android

4 gânduri despre „Transforma-ti esecul in cel mai mare succes

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s