Nu trebuie sa cuceresti pe nimeni. Cucereste-te pe tine

Nu trebuie sa cucerești pe nimeni. Trebuie sa te cucerești pe tine. Sa devii asa cum îți dorești tu să fii. Modeleaza-ti personalitatea după placul tău, nu după placul altora pentru a primii aprobări, aprecieri care sunt cu atât mai false cu cât tu te-ai îndepărtat de tine.

Investește în tine, în visele tale, nu în dorințele altora. Dă-le un contur, fă-le sa devina realitate. Te-ai născut sa pășești către cea mai buna varianta a ta. Nu te-ai născut sa pășești către cei care nu vin spre tine.

Nu îți mai judeca bărbatul ca întoarce capul după altele, cât timp vei crede ca alta e,, mai buna,, . Dacă ție nu îți place ceea ce vezi în oglinda, nu ii poți cere altuia să îi placa. Fii tu pe placul tău, imprieteneste-te cu ceea ce vezi în oglinda și multe se vor schimba.

Nu se poarta nici un trend. Se poarta ceea ce îți place ție, pentru ca doar asta rezonează cu tine.  Dacă urmezi un trend, urmezi pe altcineva, nu te urmezi pe tine. Creeaza-ti propriile trenduri și exprimați personalitatea prin stilul tău vestimentar.

Photo source: https://pinterest.com/pin/450571137690245578/?source_app=android

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s