​Femeia nu te poate iubi pentru totdeauna…

Femeia nu te poate iubi pentru totdeauna. Dar te poate iubi acum cât pentru toată viata. Nu va regiza dragostea, creând povesti eterne din ea. O va lăsa sa se manifeste spontan, în toată splendoarea ei. 

Nu îți va fi alături o eternitate, dar în momentele în care drumurile voastre sunt comune, îți va fi cel mai bun călător. Te va privi plina de încredere, când tu nici nu vei mai ști cine ești. Îți va încuraja fiecare eșec, căci ea știe mai bine ca tine ca tu poți mai mult de atât, căci tu ești mai mult de atât.

Nu va fi preocupata dacă o înșeli. E prea preocupata cu viata sa. Știe cine este, își cunoaște valoarea pe care o aduce în viata ta, iar dacă tu ești preocupat de altele, ii vor fi lucrurile clare. Se va retrage elegant, fără mult zgomot, căci e mult prea conștientă în acel moment ca locul ei nu e acolo. Ca un om oferă atât cât are de oferit.  

Nu îți va oferi tot timpul ei. Își iubește mai mult visele și investește tot ce are în ele. Nu își va contopi viata sa cu a ta, căci își dorește o relație autentica nu o relație de dependenta. Nu te agata, nu ii pune piedici în numele iubirii. Căci dacă o femeie renunță la sine pentru tine,  dragostea va fi mutilata. 

Photo source: https://pinterest.com/pin/556264991456343924/?source_app=android

2 gânduri despre „​Femeia nu te poate iubi pentru totdeauna…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s