Nu voi fi în competitie cu nimeni. Sunt în competitie cu mine 

e01f8c90ad2cec004bf10961f483c469.jpg

Nu voi fi în competiție cu nimeni. Sunt în competiție cu mine. Azi sa fiu mai buna ca ieri și mâine sa fiu mai buna ca azi. Canalizează-ti energia către viata ta, din ea sa faci o operă de artă, nu din viata altora.
Nu voi fi în competiție cu nimeni. Nici un fostele, nici cu viitoarele. Nici cu presupusele, nici cu neinsemnatele . Căci sunt eu, iar ce sunt ai alături. Iar dacă nu e suficient, poate ca tu nu ești suficient sa vezi ceea ce sunt.
Nu voi fi în competiție  cu o alta pentru o pentru frumusete . Pentru ca o femeie nu e frumoasa, ci energia pe care o emana e plăcută și automat devine frumoasa în ochii privitorilor. Pentru ca din 10 femei frumoase care vor sa cucerească un bărbat, îl va cuceri cea care emana mai mult decât frumusețe. Îl va cuceri cea care s-a cucerit pe sine, înainte sa îl cucerească pe el.
Nu voi fi în competiție pentru o cariera mai buna. Îmi canalizeze energiile pentru a îmi duce pasiunile pe drumul măiestriei și automat oferind valoare, voi primi valoare.
Competiția e lipsa de autenticitate, e desprinderea de ceea ce îți dorești tu. Căci nu mai faci ceea ce îți dorești, ci ceea ce trebuie pentru a fi mai bun ca altul. Căci tu nu te uiți după porțile propriului suflet, te uiți după poarta vecinului. Nu vei găsi împlinire acolo, fiindcă nu e dorința de a fi tu mai bun, ci din dorința de a fi mai bun decat altul.
Putem trai o viata preocupandu-ne de fericirea altora, sau putem trai o viata preocupandu-ne de fericirea noastră.

Photo source: http://pinterest.com/pin/546624473514462190/?source_app=android

6 gânduri despre „Nu voi fi în competitie cu nimeni. Sunt în competitie cu mine 

  1. Dacă este tot competiţie, atunci nici măcar o diferenţă. Lupta e aceeaşi. Şi lupta-i luptă.
    Pe de altă parte, să fii preocupat şi de fericirea altuia nu este deloc rău. Să bagi doar la tine în gură, să urmăreşti doar binele propriu nu mi se pare vreun ideal demn de atins.

    Apreciat de 2 persoane

  2. Îți respect opinia. Oamenii sunt diferiți, la fel și opiniile. Genul acela de competiție care îți face rău. Cum ar fi sa îți cumperi o mașină mai faina ca a lui vecinul, chiar dacă tu mergi cu bicicleta. La asta ma refer în articol.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s