Daca vrei sa renunti la tot si simti ca viata lupta impotriva ta… opreste-te

60dce5ffe1669d1dc278f83e75145176

Dacă vrei să renunți la tot și simți că viața luptă împotriva ta… Oprește-te. Încetează să mai strigi după oameni care nu aud. Încetează să mai pășești pe un drum care nu îți aparține.  Oprește-te și caută în tine, căci acolo sunt toate răspunsurile.

Avem puterea de a șterge întreaga coală a vieții noaste și sa o coloram așa cum vrem noi.

Putem șterge durerea cu acceptarea și iertarea.Nimeni nu merită să fie iertat. Știu! Însă tu meriți să fii fericit. Așa că iartă pentru tine, pentru liniștea ta.

O putem colora cu iubirea și speranța. Iubește, iar cu cât oferi mai multa dragoste cu atât vei primi mai multe. Nu primești nimic de la nimeni. Nu aștepta. Vei primi tot de la tine. Pentru că iubind îți mărești potențialul. Ești motivat sa acționezi. Iubind vei atrage dragostea. Învață să te folosești de energia dragostei, fără a astepta vreun rezultat. Căci vei condiționat dragostea de rezultat, iar împlinirea va fi doar în rezultat.

Renunță la nefericire. Nefericirea și-o alege omul. Și-o creează cu mana sa. Pentru că suntem responsabili în totalitate de rezultatele acțiunilor noaste. Ai făcut din dragoste, respect, apreciere… Cred ca e viata ta, iar dacă cineva merita sa ți-o jerfesti pentru el, acela nu îți va cere asta, ci te va susține în ceea ce îți dorești. Umpleți viața de astfel de oameni, care sa te susțină chiar dacă nu înțeleg ce vrei sa faci. Ei te vor susține fiindcă știu deja că reușita e a ta.

 

4 gânduri despre „Daca vrei sa renunti la tot si simti ca viata lupta impotriva ta… opreste-te

    1. bine dar tu ai scris să renunțam dacă nu ne ascultă nimeni….eu spun că nu trebuie renunțat ci chiar să strigi mai tare, așa lupta ta pentru fericire chiar dacă nu e cu răspunsul scontat de tine…dar va lăsa ecouri ! Se vor întoarce cu tot ce e mai bun pentru tine!O zi frumoasă să ai!

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s