Ce te faci cand el mai umbla dupa inca vreo patru?

5f9da8814e1d1e03eadf5f6052bb8986
Ce nu știe acel bărbat este că acea femeie pe care realmente și-o dorește e prea preocupata să își îndeplinească visele, nu să ii demonstreze lui cât ii este de suficientă. Căci ea știe prea bine că este suficientă pentru cel ce o apreciază în plenitudinea ei. Că nu trebuie să lupte cu nimeni pentru a fi mai bună, ci cu ea însăși.

Tu ce faci? Te antrenezi aprig și lupți cu toate? Cauți strategii să îl faci să vadă că tu ești cea mai potrivită? Că tu ești exact ce are el nevoie și în funcție de semnalele pe care ți le oferă te anulezi pe tine și devi ceea ce își dorește el?

Adevărul e că atunci când afli că el mai umblă după încă vreo patru poți să renunți. Insă nu înainte de a vedea exact care e treaba. Nu de alta, pentru a nu te mai întoarce încă o data pentru că te macină gândul ,,ar fi trebuit să „.

Arăta-i monstre din ceea ce ești. Vezi cum reacționează. Apreciază sau în continuare e cu gândul și la celalalte patru.  Dacă e așa acesta este semnalul că oricât de suficienta ești tu, el nu e suficient pentru sine și caută confirmarea valorii sale în interacțiunea cu cât mai multe femei. Incercând să umple un gol, adâncit de neîncrederea în sine.

Cât te prețuiești tu pe tine, atât te va prețui și el. Te prețuiești tu atât de mult încât să alegi ceea ce îți face bine? Să alegi ceea ce te face să te simți unică și prețioasă? Nu competiția la inima unui bărbat?

Photo source: http://pinterest.com/pin/546624473514694446/?source_app=android

5 gânduri despre „Ce te faci cand el mai umbla dupa inca vreo patru?

    1. Lipsa de conștientizare a adevăratei sale valori. Atrage în mod subconștient bărbați cu aceeasi atitudine ca a tatălui. Vrea să demonstreze că e mai buna ca celalalte. Afla după ce s-a implicat emoțional de existenta celorlalte. Motivele sunt multe. Pentru fiecare este diferit…

      Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s