Cred în iubire mai mult decat in oameni…

a0e0746db0ceec10c0fa9c1be9f10ca3.jpg

Cred în iubire chiar dacă de atâtea ori a fost mutilata de indiferență. Are rost să stai într-un loc în care nu îți este apreciată prezența? Ce aștepți? Minunea care să înlăture valul de pe fețele oamenilor și să te aprecieze așa cum vrei? Acea minune e în mâinile tale, e în alegerea ta de a pleca din acel loc,  în locul în care prezența îți este apreciată. Iar dacă acum nu găsești acel loc, îndreaptă-te către tine și apreciază-te tu, așa cum vrei să te aprecieze și alții. Nu da vina pe iubire.

Cred în iubire căci ea niciodată nu m-a dezamăgit ci așteptările m-au dezamăgit. Un om nu îți poate oferi mai mult decât are de oferit. Indiferent cât stai, cât speri. Dacă un om nu te iubește cum îți dorești tu nu înseamnă că nu te iubește. Oamenii ne iubesc în felul lor, ne oferă ceea ce cred ei că avem nevoie. Căci dragostea e o emoție ce se manifesta în funcție de personalitatea celui care ne-o transmite. Eliberează dragostea de așteptări și las-o sa se manifeste în deplinătatea ei. Fericirea lipsita de asteptari este cea mai mare libertate a omului.

Cred în iubire căci iubirea dă sens acolo unde nimic nu mai are sens fiind cea mai puternica forță ce clădește, motivează, vindecă…

Photo source: http://pinterest.com/pin/546624473514687663/?source_app=android

6 gânduri despre „Cred în iubire mai mult decat in oameni…

 1. „Dacă un om nu te iubește cum îți dorești tu nu înseamnă că nu te iubește.” Eu niciodata nu am inteles asta. Am mai auzit-o des, dar nu inteleg, pur si simplu. Daca cineva te iubeste in felul lui care difera de felul tau, tu vei trai toata viata simtind ca nu esti iubit, nu? Cum poti ajunge la impacare in cazul asta?

  Apreciat de 1 persoană

  1. Depinde de la caz la caz. Când înțelegi asta poți fie sa accepți ca acel om doar atât te poate iubi și trăiești în acceptare, fie acționezi și cauți mai departe un om a cărui iubire sa fie mai asemănătoare cu ce îți dorești tu.
   Poți trai toată viata știind ca tu nu ești iubit dacă nu ești conștient ca meriți sa fi iubit în modul în care îți dorești tu, nu asa cum te pot iubi alții.
   Apreciez comentariul tău și sper ca ți-am răspuns la întrebări ❤️

   Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s