Tu pentru al cui vis iti pui in asteptare propriile vise?

5a17c8f627a0a27eaff8b404ea80a1a9

De multe ori am luptat orbește pentru un lucru în care nu am crezut, dar în care credeau alții. La fel și pentru falsele vise, preluate de la alții. Tu pentru al cui vis muncești? Pentru al cui vis îți pui în așteptare propriile vise?

Mereu am fost de acord cu ideea că fiecare vis are un preț. Da, costă timp, energie, motivație. Însă ce te faci cand efortul e atât de mare încât te afectează pe tine ca om? Vei fi tu sau visul tău mai presus? Cred că atunci când luptam pentru visele care ne aparțin, viata ne oferă posibilitatea de a le realiza. Noi trebuie să urmăm doar semnele (cum bine zice Paulo Coelho în Alchimistul).

Da, când un vis nu ne aparține ci îl preluam de la alții va trebui să forțăm lucrurile să se realizeze, caci nu vom avea motivația necesara. Atunci efortul depus va fi mult mai mare, încât ne vom face rău.

Poți renunța la un lucru atât de ușor? Osho spunea că poți renunța la un lucru când îți provoacă atât de multă durere încât nu îl mai poți duce. Visele preluate de la alți le vei duce până când durerea va atinge apogeul maxim sau până vei conștientiza că acel vis nu este al tău.

3 gânduri despre „Tu pentru al cui vis iti pui in asteptare propriile vise?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s