Ce te faci cand vrei sa cuceresti o femeie… Care stie sa joace cum joci tu.

e9864926bd6972d4d7bdfa43748771a2

Mă privește stânjenit cu o urmă de tristețe. Poate dacă am fi fost altcumva. Sau poate dacă privirile noastre ar fi avut mai multa pasiune. Ii zâmbesc politicos și plec gândindu-mă oare chiar e atât de greu să cucerești o femeie. Cobor scările și un alt domn politicos îmi deschide ușa și mă  abordează într-un mod aparte. Mă gândesc deci nu e așa greu să încerci măcar să cucerești o femeie.

Femeile sunt creaturi aparte, diferite dar atât de asemănătoare că nu ști cum să le iei. E simplu să cucerești o fată, tiparul specific din zilele noastre. Dar ce te faci când vrei să cucerești o femeie care știe să joace cum joci tu și nu îți cade lată înainte să începi jocul seducției. Care îți dă șah mat înainte să faci o mișcare. Pentru ca femeia e selectivă, nu își lasă jos armura decât când s-a convins că rezonează cu acel bărbat, că ar avea de împărțit niște priviri, discuții și de ce nu momente împreună.

La fel cum știi tu că meriți la fel și ea știe. Cine va lăsa primul orgoliul și își va arata sentimentele? Depinde de fiecare, dar dacă știi că aceea femeie e mai mult decât ai găsit pana acum, teama de respingere nu va fi atât de importanta, dacă te gândești ca ai așteptat atât sa o întâlnești . Mai rău ar fi să pierzi fără să încerci.

Și cel mai important lucru care e valabil pentru orice fata, femeie, ființă omeneasca oricât de neimblanzita ar părea ea: nu ii zi că e speciala, fă-o să se simtă speciala și lumea toată a ei va fi a ta…

Photo source: https://pinterest.com/pin/546624473514819065/?source_app=android

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s