Femeia ti-e tamaduitoare, muza sau doar o adiere trecatoare

e7845ebcd2676170a56941741aae1c5d.jpg

Farmecul feminin înfrumusețează fără doar și poate viața unui bărbat. Simpla prezență a unei femei în viața sa are relevanță pentru acesta.

Începând din pântecul mamei bărbatul are o conexiune aparte cu prima femeie din viata sa, mama. Plecând de acasă cu imaginea mamei va căuta pe orice stradă, în fiecare loc, în fiecare moment femeia ce ii seamănă mamei.Inconstient sau poate chiar conștient.

Cunoaște fel și fel de tipologii feminine, de la cele de temut cu o energie care nu rezonează cu a lor, la cele pe care simte să le ia în brațe din prima clipă. Vor mai fi și cele care îi vor răvăși gândurile, emoțiile încât greu le va pune în ordine. Sau cele care vor aduce echilibrul o dată cu prezența lor. Da, aceste femei sunt cele care ii vor fi tămăduitoare, muze.

Ce ar face bărbații fără femei, sau femeile fără bărbații? E un subiect prea irelevant. Mai relevantă este conexiunea ce se stabilește între ei. Ce putere și ce rol joaca un partener? Te poate înaltă sau te poate doborâ… Depinde ce alegi.

Photo source: http://pinterest.com/pin/546624473514768955/?source_app=android

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s