Nu te mai lasa doborat de oamenii care iti trec pragul inimii

Viata e despre a merge înainte și a face artă din toata suferința. Ești mai mult decât suferința dacă ai puterea să te ridici deasupra ei prin detașare și să înveți lecția. Atunci suferința îți va fi șlefuitor iar tu vei avea puterea să  strălucești prin lecțile învățate.

Învață de la fiecare om lecția pe care ți-o aduce o data cu dezamăgirea. Îndrăznește și ia de la fiecare tot ce poți mai bun. Ce carențe ți-a evidențiat acel om? Conștientizează-le și depășește-le. Pășește mai încrezător, mai motivat căci ești mai mult decât ai fost. Vei atrage mai mult decât ai atras, căci ai depășit mai mult decât credeai.

Nu-ți va fi teama să iubești fiindcă știi că a iubi e un drum etern care nu se oprește la prima dezamăgire. Vei avea perseverența necesară să treci peste fiecare dezamăgire și să iubești din ce în ce mai mult fiindcă știi că cu fiecare pas ești mai aproape de dragostea dorita.

De ce sa acuzi, sa te descurajezi? Ia tot ce poți din ce ai, fiindca niciodată nu va fi totul perfect, totul asa cum îți dorești. Însă tu poți vedea lucrurile asa cum ți le dorești. Tu poți vedea perfecțiunea în imperfecțiune.

Photo source: http://pinterest.com/pin/546624473514888454/?source_app=android

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s