Poate nu poti sa atingi toate stelele pe care le visezi, dar daca indraznesti sa faci saltul catre ele tot atingi cateva…

c298563da96043bd92ea2d8df4e3991f

Indrăznește să îți dorești, să riști, să muncești pentru visele tale. Poate nu ți se vor îndeplini toate dar cu siguranță ceva frumos vei simți, ți se va întâmpla. Vei pierde doar dacă nu încerci.

Satisfacția că lupți pentru visele tale îți va fi întâia bucurie. Căci alți nu au libertatea de a lupta pentru visele lor, indiferent că trăiesc în cuști imaginare, sau reale. Ori nu au încredere în visele lor și muncesc pentru visele altora.

Îți trebuie încredere în visele tale, renunțând la teama de ce vor zice ceilalți. Căci prețul viselor tale tu îl plătești, nu ceilalți. Ei văd doar rezultatul. Unii vor crede ca e norocul, soarta. Insă tu vei știi cât ai plătit pentru acel vis. Munca, creativitatea, voința sunt monede unice de plată a viselor.

Perfecționismul sau călăul viselor noastre. Nu acționăm de teamă că nu va ieși exact cum vrem noi. Însă uneori lucrurile se așează mai bine decât vrem noi. Poate nu ți-a ieșit cu un vis, însă cu următorul ți-a ieșit atat de bine încât eșecul anterior nu mai contează.

Photo source: https://pinterest.com/pin/546624473514963316/?source_app=android

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s