Transforma-ti esecul în cel mai mare succes 2

1c5784df0742912e994cabe11c95c975

Având în vedere impactul pe care l-a avut primul articol, am ținut să revin cu o a doua parte. Acest articol spre deosebire de primul e mai practic, prezintă pașii concreți care trebuie parcurși.

1. Suferința

La apariția eșecului, oricât de puternic ai fi tot la pământ ajungi și dai fata în fața cu suferința. Oricât de mult ai vrea să o ocolești, ea te urmărește. Unii oameni fug o viata întreaga de suferințele din trecut. E ca un sac mare pe care îl cari. Iar pentru a scăpa de el trebuie să vezi ce e în el. La fel și cu suferința vezi ce îți transmite. E natural, e firesc după eșec să simți suferință. Însă nu e normal să o cari mai mult decât e necesar.

2. Asumarea și acceptarea eșecului

Cele doua sunt în corelație și neapărat trebuie întâi să îți asumi un lucru pentru a îl putea aceepta. Acceptarea e poarta deschisă ce o vei găsi după ce deschizi ușa asumării.

A-ți asuma eșecul presupune să conștientizezi că toate alegerile tale te-au dus la acel rezultat. Nu e ușor, e mai ușor să dai vina pe alții. Însă nu vei învata nici o lecție. Vei da de aceasi situație până când vei învăța lecția. Asumă-ti partea ta. E cel mai important.

A-ți accepta eșecul pentru că orice lucru pe care vrei să îl schimbi trebuie întâi acceptat. Iar dacă îți iubești prezentul, elibereaza-l de trecut prin acceptarea eșecului. Nu îl căra în prezent. Tu ți-ai primi în casa un musafir care iti provoacă suferință? Atunci de ce îți cari trecutul în prezent?

3. Succesul

Va veni de la sine prin lecțile învățate și aplicate. Va fi premiul pentru că ai îndrăznit să mergi mai departe. Atunci vei fi deschis la noi eșecuri, pentru că ai realizat că eșecul te conduce la măiestrie. E în mâinile tale. Doar tu poți știi ce te-a învățat acel eșec.

Photo source: https://pinterest.com/pin/111041947034104738/?source_app=android

 

2 gânduri despre „Transforma-ti esecul în cel mai mare succes 2

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s