Magia unui ,,continua”

eea033aa10f4d4872a46160399c9af55.jpg

Suntem prizonierii viselor. Ele mereu ne șoptesc să continuăm, însă suntem prea obișnuiți cu ele și avem nevoie de un impuls nou care să ne trezească.

Eram zbuciumată. Ceva nu mergea și nu îmi dădeam seama ce. Era 1 și ceva noaptea. Eram sătulă să nu pot dormi. Îmi apare un mesaj pe Instagram de la cineva ,,Continua,,. In momentul când citisem acel cuvânt știam că ceva se va schimba.

Atunci am realizat că am atâtea vise puse în așteptare de un banal eșec. Simțeam cum fiecare vis zbiară spre mine să îl continui. Simțeam dorința fiecărui vis de a fi continuat. Însă mai mult simțeam nevoia de a continua altfel. Căci după acel eșec eram mai mult. Trecusem peste el, însă eram arat de atașată de trecut încât uitasem să continui.

Sunt oameni care clădesc și care distrug. Aparent, însă în realitate toți clădesc. Chiar și acei care distrug te clădesc. Insă stă în puterea ta să scoți binele din amprenta fiecărui om care îți trece pragul vieții. Nu te distruge ci te ajuta să clădești o mai buna variantă a ta prin acel eșec pe care ți-l aduce.

Iar de clădit, cu toții clădim. Chiar și cu un zâmbet poți clădi o fericire temporara în viata unui om. In fond cele mai frumoase daruri ne vin prin oamenii care ne inundă viața cu prezența lor. Iar când vor pleca, vei știi că acel om și-a terminat de clădit fericirea și lecțiile în viata ta. Iar dacă ai curajul să pășești mai departe vei fi răsplătit cu alții care rezonează cu prezentul tău. Doar dacă îndrăznești să continui.

Photo source: http://pinterest.com/pin/653303489668456905/?source_app=android

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s