Nu ne e teama ca pierdem oamenii, ci ca ne vom intalni cu propriile carente 

 

25e9fd5c3d6434690d13e38a86937c45.jpg

În timp ce unii își transformă îmbrățișările în săbii, alții clădesc ceea ce ei vor să distrugă. Puterea unui om de a distruge, sau de a clădi un om. Cei care iubesc distrug, nu din lipsă de iubire, ci dintr-o iubire defectă. Distrug omul pe care îl iubesc, descurajandu-l să-și îndeplinească visele. Căci cu cât un om își îndeplinește visele, cu atât e mai încrezător în visele sale și visează mai mult. Și poate își va plăti următorul vis cu propria plecare.

Ținem oamenii în lanțuri numite iubire și ne dorim fericire, iubirea transformându-se într-un lucru care trebuie păzit constant. Like-uri, mesaje, zâmbete doar nouă. Dacă nu, inevitabil o teamă apare. O numim dreptate, dacă îți aparțin îmi aparții. Fără a știi că nu ne e teamă că vom pierde aceea persoană, ci ne e teamă că ne vom întâlni cu propriile noastre carențe. Acelea pe care le-am înghesuit sub prezența unei persoane. Acelea de care am tot fugit.

Pe urmă se spune că dacă te iubește se întoarce. Un om când îți face un rau voit, ți-l face. Din nefericire noi oamenii avem puterea de a ierta, însă nu avem și darul de a uita. Ce s-a întâmplat nu poate fi șters, oricât de mult am vrea. Chiar dacă îl ascundem sub masca iertării, va persista în momentul în care iertarea își descatuseaza masca.

Sunt fapte care trebuie să treacă. Mergi mai departe cu îndoială că și altcineva îți va greși. Dar nu stai pe loc, pășesti mai departe. Căci viața trece și fiecare om te va duce mai aproape de ceea ce îți dorești. Fiecare te învață o lecție, iar lecțile cumulate îți vor arăta drumul către ceea ce îți dorești.

Photo source: http://pinterest.com/pin/546624473516202907/?source_app=android

2 gânduri despre „Nu ne e teama ca pierdem oamenii, ci ca ne vom intalni cu propriile carente 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s