Va cauta perfectiunea in zambetul tau care reflecta multumirea cu tine, cu viata pe care o ai 

 

545eb1d9c5d6363eab4516e05ea7aede.jpg

Cândva ți-ai subestimat potențialul în spatele oportunității, fără a știi că frustrarea te va întâmpina îndată ce vei spune DA. Pentru că el îți spunea: ,,nu-ți face griji, mă ocup eu.” Poate nu la începutul, dar mai încolo îți vei aduce aminte că atunci când erai mica voiai să te faci ceva, nu doar o simplă parteneră. Și acel ceva te roade și nu te lasă. Ceva e neexplorat, nedefinit.

Dacă încă crezi că va veni prințul să te salveze, trezește-te. Singura care te poți salva ești tu. Devin-o ceea ce vrei prin forțele tale, căci cel ce-ți dă aripi ți le va și manevra. Așa că mai bine îți controlezi tu zborul.

Nimic nu se compară cu o femeie care a muncit pentru tot ce are, care e pe picioarele ei prin propriile sale eforturi, care și-a explorat potențialul, s-a definit ca femeie și pe urmă s-a așezat lângă un partener. Nu poți să ți-l alegi pe cel potrivit, dacă tu nu ești potrivita pentru tine. Iar asta presupune să îți îmblânzești toate visele și să devii așa cum îți dorești.

El va căuta perfecțiunea în zâmbetul tău. Iar zâmbetul perfect reflectă starea de mulțumire cu tine, cu viata pe care o ai. Atunci nu va mai avea relevanta cât te iubește, sau ce are, căci cea mai mare bogăție îti va fi propria viață, care te va umple de împlinire. Timpul, visele și libertatea vor fi cele mai relevante monezi pe care ți le va putea oferii.

Photo source: http://pinterest.com/pin/546624473514743606/?source_app=android

2 gânduri despre „Va cauta perfectiunea in zambetul tau care reflecta multumirea cu tine, cu viata pe care o ai 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s