Cand ea zice negru si tu zici alb, o vei vedea in negru.

aa2d7afd7acd954c723c743bdc9009b5

Îi controlezi fiecare sărut, fiecare îmbrățișare, fiecare zâmbet. Însă, când ea zice negru și tu zici alb, o vei vedea în negru. Dar o vei vedea îndepărtându-se de tine. Căci ea știe că cel care îi controlează alegerile îi va controla într-o buna zi și viața. Pentru că nu conta dacă ea era în alb sau negru, conta să te întâmpine cu același zâmbet, aceasi îmbrățișare,același sărut. Mai presus de toate conta ca ea să fie fericită.

Uneori personalitățile zbiară mai tare decât propriile fapte, decât propriile cuvinte. Degeaba o vezi tu liniștită, firava și vrei să o protejezi, dacă ea are anii în spate în care a luptat pentru un vis. Nu își va amaneta visele pentru niște brațe care îi oferă confortul. După ce a luptat atât de mult nu s-ar opri, decât în acele brațe care îi oferă libertatea de a își termina visele și de continua orice alt vis. Acele brațe ce vor crede mai mult în ea, decât crede ea însăși.

Oferă-i libertatea de a face ceea ce își dorește. Căci doar îndeplinirea propriilor vise îi aduce aceea fericire dupa care tânjești. Pentru a îți oferi aceea fericire are nevoie de aceea împlinire personala. Căci își ia toată puterea din lucrurile care îi fac plăcere.

Photo source: http://pinterest.com/pin/59743132535306569/?source_app=android

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s