Daca dragostea asteapta, viata nu asteapta pe nimeni. Iar cel care merita asteptat nu se va lasa asteptat.

8b1bc9e1c2c7a3b7c3c2fd3d7904cad7

Timpul e necruțător, nu iartă pe nimeni. Și dacă timpul iartă pe cineva, unii nu au puterea de a aștepta. Căci aceia știu prea bine că dacă cineva te dorește va face inevitabil pasi catre tine. Teama, rușinea sunt doar motive pentru a anula, ceea ce nu există în plenitudine.

Unii nu au timp sa aștepte. Și nici nu vor. Ei știu atât de bine că ceea ce își doresc acum este ceea ce rezonează cu ei, cei de acum. Iar ceea ce va fi mâine, nu va mai fi la fel. Căci ei nu mai sunt la fel. Omul potrivit la momentul potrivit. Și dacă omul ratează momentul? Înseamnă că nu merita sa fie acolo. Căci dacă într-adevăr și-ar fi dorit nu l-ar fi ratat.

Lăsa-te surprins de viata și de minunăția atracției. Dacă îți dorești ceva, fa pasi catre el. Iar dacă el nu face pasi catre tine, nu ii mai găsi scuze. Ai puterea de a merge mai departe către cei ce vor fi încântați să facă pași către tine. Căci dacă dragostea așteaptă, viata nu așteaptă pe nimeni. Iar cel care merita așteptat nu se va lăsa așteptat.

Se spune că e mai bine să te uiți înapoi și să vezi că ai eșuat, decât să vezi că nu ai acționat. Regretele sunt mai necruțătoare decât eșecurile.

Photo source: https://pinterest.com/pin/546624473516669821/?source_app=android

 

 

4 gânduri despre „Daca dragostea asteapta, viata nu asteapta pe nimeni. Iar cel care merita asteptat nu se va lasa asteptat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s