Indoiala ca acel om nu ajunge, ca nu suntem suficienti de buni. Indoiala ca nimic nu mai ajunge…

158082db7b8481fa84870f3f1c8efd1c

Nimeni nu rămâne după un drum la fel. Nici o dorința nu va fi la fel de puternica și autentică ca în clipa în care a apărut. Așteptarea spulberă orice dorința și o inundă cu îndoială. Îndoiala că acel om nu ajunge, că nu suntem suficienți de buni. Îndoială ca nimic nu mai ajunge. Și nimic nu va mai ajunge, doar momentul prezent de care putem să profitam acum.

Nu am așteptat niciodată șanse, căci am acționat, cu ce am avut și mai presus de toate cu toata inima. Am luat momentul prezent și am scos ce am putut mai bun din el. Cu ce am avut am încercat sa fac ceva frumos. Cele mai prețioase daruri au fost curajul și puterea de a acționa.

Nu am așteptat niciodată un om căci stiu prea bine că atunci când doua suflete rezonează, apropierea e reciproca iar așteptarea e în zadar. Atracția reciproca distruge toată așteptarea și transforma imposibilul în posibil. Nimic nu este mai puternic decât doi oameni ce se doresc. Nimic nu este mai puternic decât o femeie aleasa de bărbatul dorit.

Cei care au fost dar nu ne-au mai ajuns din urmă și-au avut rostul la momentul respectiv în viețile noastre. Ne-au ridicat, ne-au doborat. Însă au eliberat un loc pentru cel care rezonează cu ceea ce am devenit. Alții oameni ne vor ridica, mulți alții ne vor doborâ.

Photo source: https://pinterest.com/pin/359091770272425187/?source_app=android

2 gânduri despre „Indoiala ca acel om nu ajunge, ca nu suntem suficienti de buni. Indoiala ca nimic nu mai ajunge…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s