Uneori femeia nu primeste atentie pentru ca nu merita, ci pentru ca o asteapta de la barbatul nepotrivit. 

3cb45a9a713448348b99aee6ed39c8f1

Încetase demult să se oglindeasca în privirea ta, căci prea mult așteptase toata atenția pe care nu erai dispus să i-o oferi. Uneori femeia nu primește atenție pentru că nu merită, ci pentru că așteaptă de la bărbatul nepotrivit.

Era sătulă de toate așteptările, scuzele și îndoielile tale. Cu fiecare clipă de așteptare spera tot mai mult că vei fi acela pe care și-l dorea și tot cu fiecare clipă conștientiza că nu esti. Știa că nu trebuie sa aștepte, știa că nu ești omul ei, însă știa și mai bine că în momentul în care se va convinge, nimic nu o va mai întoarce. Știa că alte brațe o vor face să cunoască iubirea, extazul, indiferenta. Și multe altele o vor duce către ceea ce își dorește.

Vei fi capabil oare să vezi ceea ce te-a iubit în alte brațe? Se spune că ,, te iubesc,, e o invitație la eternitate. Însă cât durează eternitatea într-o lume atât de nesigura? Fiecare om își are timpul și fiecare pleacă atunci când și-a terminat rolul în viața noastră.

Nu va amesteca trecutul cu prezentul fiindcă azi nu mai e ce a fost ieri. Nici tu nu mai ești pentru ea ceea ce ai fost cândva. Azi îi ești amintire. Poate una vie sau una demult uitata.

Photo source: https://pin.it/rerze5mflmbbj3

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s