Mai pune putina personalitate. Lasa oglinzile din jur si deschide-ti oglinzile sufletului.

d07e559ca69f0cfd35cf4b45bc06af02.jpg

Tânjim după exterior, ne modelează oamenii, evenimentele. Însă când ajungem la noi ne dam seama ca acolo e cheia. Nu e vorba despre cum arăți, ci despre cum te simți cu ceea ce arăți. Nu e despre a avea mai mult, ci despre a fructifica la maxim ceea ce ai deja.

Vrem bărbatul perfect în timp ce și el visează la femeia perfecta. Într-o lume plina de oameni frumoși și impecabili la prima vedere, trebuie sa te diferențiezi cu ceva. Iar atunci când o alta va fi mai frumoasa, mai simpatica, mai bine îmbrăcată ai face bine sa ai o personalitate. O personalitate capabila sa facă scântei prin simpla prezenta va fi doar personalitatea ta, asumata și exprimata. Nu o personalitate impusa sau împrumutată.

Înainte de a te asigura ca imaginea ta în oglinda e perfecta, asigura-te ca ești împăcată cu ceea ce ești și ceea ce simți. Asigura-te ca întâi de toate ți-ai lucrat și conștientizat suficient de mult personalitatea care iti este cea mai prețioasă podoaba. Asigura-te ca trecutul îți e cel mai bun prieten iar în viitor te așteaptă niște vise care iti aduc zâmbetul pe buze.

Să îți dai seama ca niciodată nu vei fi cea mai frumoasa, cea mai dorita. Însă întotdeauna poți avea încredere ca cel care rezonează cu tine va veni, iar pentru el vei fi cea mai minunata. Restul sunt doar etape care trebuiesc îndeplinite prin lecțile pe care le primim.

Photo source: https://pin.it/jelcshv25tmbra

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s