Alege sa continui in iubire

125ff3dee75f3488c569cca87daa03a2

Cred ca ceea ce te face special și de neînlocuit nu tine de aspect sau altele. E aceea încredere ca tu ești unic și meriți sa fii iubit asa cum îți dorești tu. Atunci devi special și de neînlocuit pentru tine și automat vei deveni și pentru ceilalți.

Oamenii ne sunt oglinzi care reflecta ceea ce suntem. Înainte sa te plângi ca nu ai ce îți dorești încearcă sa schimbi oglinzile astfel încât oamenii cu care stai sa reflecte ceea ce îți dorești. Creează-ti circumstanțele potrivite pentru succes: oameni de succes alături de tine și o personalitate care sa rezoneze cu ceea ce îți dorești și care sa fie capabila sa îți susțină visele.

Pentru ca a te trezi și a avea viata pe care ti-o dorești, presupune a avea și oamenii potriviți iar tu sa fii potrivit pentru ceea ce îți dorești. A nu avea o personalitate care sa rezoneze cu ceea ce îți dorești presupune a trage de tine, a transforma ceea ce ești în ceea ce nu poți fi. Știm că orice limite pot fi depășite, dar atunci când durerea e mai mare decat plăcerea, iar drumul nu pare a fi parcurs, e timpul sa te întrebi dacă e visul tău. Când ești pe drumul tău lucrurile se întâmplă, oportunitățile te așteaptă la tot pasul.

Photo source: https://pin.it/5jnxwtyxvtdmrs

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s