E datoria noastra sa ne cautam fericirea, sa continuam pana cand ne simtim confortabili în bratele celui ales

3133ac5fa30c0482f65a6993f1945c19

A alege ceea ce îți place. A privi dincolo de ceea ce vor oamenii să fie. A admira personalitatea. A iubi ceea ce te face sa fii în preajma lui. A iubi modul în care te privește și cu acea privire clădește. A iubi modul în care el știe ceea ce vrei sa fii înainte sa devi.

Avem nevoie de puțin magic în viata noastră, a avea încredere ca locul nostru e al nostru. Ca omul nostru va fi al nostru, atât timp cat va rezona cu noi. A avea încredere ca oameni pleacă când și-au trăit povestea. Și mai ales în modul nostru unic de a fi.

Unii vor fi jucători. Vor merge de la o femeie la alta, vor cauta, se vor lăsa ghidați de aparente. Alții vor avea puterea de a crea eternitatea dintr-o secunda alături de femeia potrivita. Se vor lăsa conduși în personalitatea și feminitatea ei. Ii vor observa fiecare unghii al feminității și vor dori sa descopere mai mult.

E datoria noastră sa ne cautam fericirea, sa continuam pana când ne simțim confortabil în bratele celui ales. Uneori e un drum prea greu, fiind prea multe dezamăgiri și eșecuri. Prea multe măști și prea puține sentimente. Însă toate acestea ne vor duce către ceea ce ne dorim.

Photo source: https://pin.it/ntgkd2fom7kkiw

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s