Singura moneda care poate cumpara o femeie e personalitatea

6751e0d415aebe84881aa197e3b335fd

Ma întreb cum e sa vrei ceva, dar sa nu poți cumpăra cand singura moneda care poate cumpăra o femeie e personalitatea. Când ea e capabila sa își ofere tot ceea ce își dorește, trebuie sa vii cu altceva. Iar dintre toți bărbații se va opri lângă cel cu care se va simți bine, ai cărui personalitate o va inspira îndeajuns de mult încât sa se oprească lângă el.

Cea mai frumoasa femeie este cea care a fost a ta. Cea pe care nu o poți avea fiindcă nu ți pasul cu personalitatea ei. Cum o fi oare ca ea sa fie tot ce vrei, cea mai speciala femeie dintre cele pe care le-ai cunoscut, dar sa nu o poți avea? E asa cum ea a așteptat în zadar ca tu sa reacționezi, și-a dat peste cap zilele, încrederea în sine, toate certitudinile. Femeia nu din orgoliu nu se mai întoarce, ci pentru ca nu are motive sa se întoarcă acolo unde a fost nefericita.

Cred ca femeia ajunge după multe încercări zadarnice de a poseda bărbatul, la un soi de maturitate, când își da seama ca el e liber sa rămână sau sa plece. Poți merge mai departe și sa cauți ceea ce își dorești. Dacă el a plecat, nu îți acorda atentie sau altele, înseamnă că nu el e cel pe care ți-l dorești. El ți-a apărut în cale pentru a îți oferi o lectie, o îmbrățișare, un reper.

Photo source: https://pin.it/mwitofsrypwo4z

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s