Cand el iti da toate armele sale, dar are incredere ca nu il vei ataca.

8a0f4c9b478d73f6d82c4e59c59c75ac

Cobor jos cu privirea și îmi zăresc buzele roșii. Acel bărbat care mi-a oferit inconștient curajul de a purta ruj rosu. Acel bărbat care a scos la invrala o parte a feminității mele, de care eu nu bănuiam. Căci cine știe mai bine cu ce ii sta bine unei femei, decât un bărbat.

Femeia e suma bărbaților care i-au pășit în suflet, preluând de la fiecare câte puțin. Atunci când el îți dă toate armele sale, dar are încredere ca nu îl vei ataca. Căci pana și atacul dacă e din partea ta i-ar plăcea.

După toată lupta în care nu știe cine este, ce i se potrivește, cine o iubește, femeia devine încet, încet ceea ce trebuie sa devina prin întâmplările care ii inundă viata. Trecerea de la copila la femeie e letala. A știi sa îți folosești feminitatea, însă să păstrezi și latura propriei tale copilării în ea. A știi din când în când sa te întorci la copilărie și sa îți aduci aminte cât de mult te bucurau lucrurile simple. Și totodată a fii conștientă de puterea ta ca femeie și sa îți dorești maxim din ceea ce poți face.

Amprenta unei femei în viata unui bărbat nu e niciodată întâmplătoare. Nu exista pentru o femeie satisfacție mai mare decât a fi de amintita cu drag de bărbat. În fiecare brate a lăsat ceea ce a avut ea în acel moment, iar fiecare brate au contribuit la ceea ce e azi.

Photo source: https://pin.it/lcpz6pihct3jnp

Advertisements

One thought on “Cand el iti da toate armele sale, dar are incredere ca nu il vei ataca.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s