Cand el iti da toate armele sale, dar are incredere ca nu il vei ataca.

8a0f4c9b478d73f6d82c4e59c59c75ac

Cobor jos cu privirea și îmi zăresc buzele roșii. Acel bărbat care mi-a oferit inconștient curajul de a purta ruj rosu. Acel bărbat care a scos la invrala o parte a feminității mele, de care eu nu bănuiam. Căci cine știe mai bine cu ce ii sta bine unei femei, decât un bărbat.

Femeia e suma bărbaților care i-au pășit în suflet, preluând de la fiecare câte puțin. Atunci când el îți dă toate armele sale, dar are încredere ca nu îl vei ataca. Căci pana și atacul dacă e din partea ta i-ar plăcea.

După toată lupta în care nu știe cine este, ce i se potrivește, cine o iubește, femeia devine încet, încet ceea ce trebuie sa devina prin întâmplările care ii inundă viata. Trecerea de la copila la femeie e letala. A știi sa îți folosești feminitatea, însă să păstrezi și latura propriei tale copilării în ea. A știi din când în când sa te întorci la copilărie și sa îți aduci aminte cât de mult te bucurau lucrurile simple. Și totodată a fii conștientă de puterea ta ca femeie și sa îți dorești maxim din ceea ce poți face.

Amprenta unei femei în viata unui bărbat nu e niciodată întâmplătoare. Nu exista pentru o femeie satisfacție mai mare decât a fi de amintita cu drag de bărbat. În fiecare brate a lăsat ceea ce a avut ea în acel moment, iar fiecare brate au contribuit la ceea ce e azi.

Photo source: https://pin.it/lcpz6pihct3jnp

Un gând despre „Cand el iti da toate armele sale, dar are incredere ca nu il vei ataca.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s