Nu am putut sta niciodata langa un om care nu mi-a inteles visul

fc872e7d422559652c0add6110b1b00e.jpg

Nu am putut sta niciodată lângă un om care nu mi-a înțeles visul. Niciodată cel care nu îți înțelege visul, nu te va înțelege pe tine. Cel care nu crede în visul tău, nu va crede în tine. Iar cel care nu îți susține visul, nu te va susține în nici o acțiune. Pentru ca pana la urma chiar dacă se îndoiește de visul tău, dacă realmente tine la tine va înțelege ca nu contează sa îți îndeplinești visul, ci chiar dacă reușești sau esuezi, esențial este sa încerci.

Cel care te privează de visele tale, sau le contopește cu ale sale nu îți arată decât egoism și dorința de posedare. Căci doar un om puternic e capabil sa ii dea celui de lângă el aripi și sa aibe încredere ca nu va zbura de lângă el.

Târziu am înțeles ca vor fi oameni care vor tulbura visele. Aceștia apar în viata noastră pentru a ne verifica loialitatea fata de visele noastre. Apar pentru a ne convinge pe noi ca visul e mai presus de acel om. Dacă e visul tău, indiferent de situație, îți vei alege visul. Iar după vei fi mult mai motivat sa îți îndeplinești visul, atât de motivat încât vei uita dezamăgirea omului care ți-a tulburat visul.

Photo source: https://pin.it/psmsx7pymbyolp

2 gânduri despre „Nu am putut sta niciodata langa un om care nu mi-a inteles visul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s