Cel mai frumos e sa iubesti o femeie care isi creeaza fericirea. Acea femeie e atat de fermecata de viata ei incat doreste sa impartasesca cu tine fericirea ei, nu sa ii creezi tu fericirea.

ed6a37c7d77ea9f9572c41451f1cf246

Cel mai frumos e sa iubesti o femeie care își creează fericirea, nu o așteaptă de la alții. Aceea femeie e atât de fermecata de viata ei încât dorește sa împărtășesca cu tine fericirea ei, nu sa ii creezi tu fericirea. Aceea femeie se va dărui în plenitudine, căci nu ii e frica de singurătate, de respingere. A trecut prin toate și a supraviețuit. Prefera sa trăiască eternul astăzi, iar mâine ce e al viitorului.

Femeia inevitabil oglindește. Ca bărbatul își dezvăluie slăbiciunile în fata feminității sale, dar totodată și orgoliile în fata personalității sale e ceva aparte. Cum femeia poate face artă, dar și dezastru din cel pe care îl are.

Cum recunoști un bărbat bun? După cât de frumoasa e femeia de lângă el? După cât e de fericita? Cred ca fiecare suntem buni pentru cei care rezonează cu ceea ce suntem.

Photo source: https://pin.it/nwzi5br6l2cybx

 

Advertisements

One thought on “Cel mai frumos e sa iubesti o femeie care isi creeaza fericirea. Acea femeie e atat de fermecata de viata ei incat doreste sa impartasesca cu tine fericirea ei, nu sa ii creezi tu fericirea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s