Cel mai frumos e sa iubesti o femeie care isi creeaza fericirea. Acea femeie e atat de fermecata de viata ei incat doreste sa impartasesca cu tine fericirea ei, nu sa ii creezi tu fericirea.

ed6a37c7d77ea9f9572c41451f1cf246

Cel mai frumos e sa iubesti o femeie care își creează fericirea, nu o așteaptă de la alții. Aceea femeie e atât de fermecata de viata ei încât dorește sa împărtășesca cu tine fericirea ei, nu sa ii creezi tu fericirea. Aceea femeie se va dărui în plenitudine, căci nu ii e frica de singurătate, de respingere. A trecut prin toate și a supraviețuit. Prefera sa trăiască eternul astăzi, iar mâine ce e al viitorului.

Femeia inevitabil oglindește. Ca bărbatul își dezvăluie slăbiciunile în fata feminității sale, dar totodată și orgoliile în fata personalității sale e ceva aparte. Cum femeia poate face artă, dar și dezastru din cel pe care îl are.

Cum recunoști un bărbat bun? După cât de frumoasa e femeia de lângă el? După cât e de fericita? Cred ca fiecare suntem buni pentru cei care rezonează cu ceea ce suntem.

Photo source: https://pin.it/nwzi5br6l2cybx

 

Un gând despre „Cel mai frumos e sa iubesti o femeie care isi creeaza fericirea. Acea femeie e atat de fermecata de viata ei incat doreste sa impartasesca cu tine fericirea ei, nu sa ii creezi tu fericirea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s