Nu va fi nimeni cu aceasi personalitate ca a ta, nu va umple golul pe care tu îl poti umple, nu va transmite aceasi emotie pe care tu o transmiti. 

e8607e57c333deedb7eb4654b8b7fe4b.jpgMereu va fi una mai frumoasa, mai deșteaptă decât tine. Insă niciodată nu va fi nimeni cu aceasi personalitate ca a ta, nu va umple golul pe care tu îl poți umple, nu va transmite aceasi emoție pe care tu o transmiți. Nu îi va lipsi frumusețea, dar îi va lipsi personalitatea ta.

Femeia dacă intra în competiția de a fi cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă se distruge pe sine. Ea trebuie să intre în lupta de a deveni cea mai bună variantă a sa, nu a altuia. Satisfacțiile vor veni mereu când ești pe drumul tău și conștient de unicitatea ta.

Protagonista vieții sau poate chiar creator al ei. Femeia poate avea orice rol își dorește atâta timp cât muncește pentru el. A te lasă prins în aparențe sau în confortul zilei de azi, e prea simplu pentru cei îndrăzneți, cei optimiști, cei ce vor sa dea tot ce au. Fiecare e stăpân pe ceea ce vrea, dar atâta timp cât îți poți dori excepționalul, de ce nu îndrăznești?!

Photo source: https://pin.it/7l4pw7bnerus66

2 gânduri despre „Nu va fi nimeni cu aceasi personalitate ca a ta, nu va umple golul pe care tu îl poti umple, nu va transmite aceasi emotie pe care tu o transmiti. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s