Nu va fi nimeni cu aceasi personalitate ca a ta, nu va umple golul pe care tu îl poti umple, nu va transmite aceasi emotie pe care tu o transmiti. 

e8607e57c333deedb7eb4654b8b7fe4b.jpgMereu va fi una mai frumoasa, mai deșteaptă decât tine. Insă niciodată nu va fi nimeni cu aceasi personalitate ca a ta, nu va umple golul pe care tu îl poți umple, nu va transmite aceasi emoție pe care tu o transmiți. Nu îi va lipsi frumusețea, dar îi va lipsi personalitatea ta.

Femeia dacă intra în competiția de a fi cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă se distruge pe sine. Ea trebuie să intre în lupta de a deveni cea mai bună variantă a sa, nu a altuia. Satisfacțiile vor veni mereu când ești pe drumul tău și conștient de unicitatea ta.

Protagonista vieții sau poate chiar creator al ei. Femeia poate avea orice rol își dorește atâta timp cât muncește pentru el. A te lasă prins în aparențe sau în confortul zilei de azi, e prea simplu pentru cei îndrăzneți, cei optimiști, cei ce vor sa dea tot ce au. Fiecare e stăpân pe ceea ce vrea, dar atâta timp cât îți poți dori excepționalul, de ce nu îndrăznești?!

Photo source: https://pin.it/7l4pw7bnerus66

Advertisements

2 thoughts on “Nu va fi nimeni cu aceasi personalitate ca a ta, nu va umple golul pe care tu îl poti umple, nu va transmite aceasi emotie pe care tu o transmiti. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s