Un barbat mereu va fi atras de o femeie care e asa cum vrea ea sa fie

59c5747e97857e1890dd1d083af499a4

Am un prieten,umbla cu vreo trei.

O domnișoară abia trecuta de doua zeci. A cochetat cu facultatea dar și-a dat seama ca dacă e frumoasa ii este suficient. Nu știm dacă frumusețea durează pana când dispare machiajul, cert e ca baza vieții ei e frumusețea. Și nu a sufletului. Un bărbat nu va sta niciodată lângă o femeie doar frumoasa. Dacă își dorește mai mult decât o imagine. 

A doua nu prea frumoasa dar harnica. Muncește, învață și îl mai și iubește. A iubi un bărbat uneori e o munca cu norma întreaga. Mai e și buna la suflet. Problema e ca uneori nu e bine sa fi atât de buna și intelegatoare ca ești luata de fraiera. Un bărbat nu sta niciodată lângă o femeie care e mereu supusa. Are nevoie de adrenalina, de dezbateri, sa simtă și el ca ai o personalitate care sa îl captiveze. Nu un tipar asa cum își dorește el. 

A treia undeva mai în vârstă. Se apropie de patruzeci. Găină bătrână tot nu face supa mai buna. Trecuta de o vârstă, femeia sa mulțumește cu orice doar sa nu ajungă acasă tot singura. Bărbatul nu sta niciodată lângă o femeie disperata. Pentru ca o astfel de femeie se mulțumește cu orice. Cu cât e femeia mai pretențioasă cu atât ii place mai mult, fiindcă se simte special. El știe ca nu orice bărbat putea sa ocupe acel loc. 

Un bărbat mereu va sta lângă aceea femeie care își creează propria viata, care e asa cum vrea ea sa fie. Pentru ca cea mai mare bucurie a lui e sa știe ca tu poți trai fără el, dar ramai alături de el. Ca singurul lucru care te tine acolo e dragostea. Nu disperarea, frica de singurătate sau alte nevoi. 

Photo source: https://pin.it/kylx44g5zh3uvz

7 gânduri despre „Un barbat mereu va fi atras de o femeie care e asa cum vrea ea sa fie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s