Reinventeaza-te cu fiecare pas

f61d49e28457c49818a77e374e229611.jpg

Știți acele femei într-o rochie simplă, lungă aproape de genunchi astfel încât să stârnească curiozitatea nu să satisfacă privirile. Machiate cu o simpla linie de eyeliner astfel încât să le pună în evidență privirea dar totodată să le descopere feminitatea. Și mai ales care sunt capabile să aducă o dată cu prezența lor și liniștea în viata unui om. Pentru că ele sunt împlinite cu ceea ce sunt și aduc împlinire oriunde pășesc. Ele s-au reinventat punându-și în valoare esența feminității. Și se reinventează cu fiecare pas, nu se opresc la prima fericire. 

Curând pregatindu-ma să ajung undeva mă gândeam: nu îmi iau rochie cu sclipici și nici coc de nașa nu îmi fac. Îmi iau o rochie neagră, oricum personalitatea e importanta. Și așa a fost! După multe etape de reinventare ajungi să îți placa cel mai mult de tine, de ceea ce ai creat din tine, nu de ceea ce te fac să pari niște artificii. 

Reinventarea este de cele mai multe ori cheia. A accepta ca tu nu ești cel care ai fost și a avea curajul de a deveni cel care ești. Și totodată nu are relavanta cum te-ai reinventat de-a lungul timpului ci cum decizi sa te reinventezi acum. Căci poți acum sa descoperi la tine lucruri pe care le-ai negat atâta timp.

Poți sa te trezești într-o dimineață cu un vis și sa îl urmezi. Sa te reinventezi cu fiecare vis, cu fiecare pas pana când devii ce îți dorești. Nici atunci nu te vei opri. Visele sunt nelimitate, doar noi avem puterea de a le limita. E bine sa visezi mult și cât mai sus. Oricum viata nu îți dă tot, dar o parte tot itiva da. Asa ca cât mai sus cu visele!

Photo source: https://pin.it/mqwsbk2ia3om3a

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s