Te provoaca sa fii o varianta mai buna pentru ca ea isi provoaca propriile vise

Putini bărbați înțeleg ca femeia fie te ridica, fie te coboară. Însă grav e când te tine pe loc. Asta face o femeie care îți e comoda. Nu te provoacă sa fii o varianta mai bună, pentru ca ea nu își provoacă propriile vise.

Femeia te trage în lumea viselor sale, sau în lumea neputințelor sale. Unele îți arată toată motivația și toată munca lor. Cred ca e mai interesant sa stai lângă o femeie care își îndeplinește propriile vise. Însă e incomoda o astfel de femeie pentru ca știe exact cât merita și nu accepta mai puțin. Nu sta, nu așteaptă, nu asculta scuze. Dar tu vei fii cel mai mândru, știind ca stai lângă o femeie care se prețuiește și care te iubește pentru ceea ce ești nu pentru ca ii îndeplinești nevoile.

Cel mai tare o deranjează pe o femeie sa vadă în locul pe care ea l-a ocupat ceva ce nu o definește. Nu o interesează ca e aia mai frumoasa, mai înaltă, mai blonda. Dar o interesează sa facă om din tine cum a făcut ea. Când vede ca preferințele ți-au scăzut drastic își da seama de ce locul ei nu era acolo.

Photo source: https://pin.it/gu5wf3jrk7efd6

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s