Cea mai mare implinire e sa ai convingerea ca esti pe drumul tau

IMG_20190717_222111.png

Totul a pornit acum patru ani. La momentul respectiv citeam foarte mult. Și bine am făcut. Îmi cazusera în mâini doua cărți aparte. Prima m-a făcut sa îmi dau seama ca am un potențial nelimitat și tine doar de mine sa îl descopăr. Și a doua ca femeia cât este tânără trebuie sa se desăvârșească și ca nimeni, nici măcar un bărbat nu ii poate oferi împlinirea profesionala. Plina de temeri și incertitudini m-am decis ca patru ani din viata mea sa învăț drept. Și sa ma dedic cu totul.

Surprinderea a fost ca mi-a plăcut atât de mult încât învățăm cu placere. Iar cea mai mare împlinire a fost când am avut convingerea ca sunt pe drumul meu.

Când te avânți într-o astfel de aventura doar pasiunea te salvează. Vor fi perioade în care te trezești învățând și te culci tot învățând. Vor fi perioade în care vei întâlni mai mulți oameni care îți vor spune ca nu vei reuși decât cei care au avut convingerea ca vei reuși. Important e sa îți vezi de drumul tău. E al tău nu e al lor. 

Chiar dacă începi cu sunete de descurajari, dacă ai curajul de a pașii înainte vei da și de încurajări. Am cunoscut oameni minunați care au crezut în visul meu mai tare decât credeam eu. Și mi-am dat seama ca dacă nu as fi pasit pe acest drum nu i-aș fi cunoscut. Cumva dorințele le avem. Iar dacă pășim către ele găsim și instrumentele pentru îndeplinirea lor prin oamenii care ne ies în cale. Și e minunat. 

Eterna idee: ai pe cineva. Poți sa îi ai pe toți, căci nimeni nu va da examenele în locul tău. Nimeni nu va avea grija de viata ta asa cum ai tu grija. Și nimeni nu va profesa în locul tău. Diferența dintre cei care au reușit și cei care nu au reușit în orice domeniul o va face pasiunea, munca și perseverenta. Amprenta ta în lume e despre tine, nu despre alții. 

 

2 gânduri despre „Cea mai mare implinire e sa ai convingerea ca esti pe drumul tau

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s