Femeile se indragostesc de barbatii care le inspira

Toate strategiile, vorbele, florile cu care vine un bărbat nu valorează nimic dacă la un nivel mai subtil nu o atinge pe femeie. E sătulă de complimente, de flori. Dar nu va fi niciodată sătulă de un bărbat cu o personalitate frumoasă, care își îndeplinește visele și își depășește limitările.

Sunt femei care se așează doar lângă un om care le inspira și le motiveaza prin ceea ce este el. Nu sunt atrase de alte artificii, ci de ceea ce este el ca om. Iar motivația și încrederea în visele ei sunt cele mai frumose cadouri pe care i le poate face bărbatul.

E un lucru minunat să fii admirat și iubit pentru ceea ce ești. Iubirea neconditionată naște îngeri. Iubirea sincera și neconditionată nu e pentru oricine. E pentru cel care risca să se arunce chiar dacă știe că la un moment dat va fi ranit. E pentru cel care se iubește pe sine suficient de mult, conștientizând ca iubirea e ceva nelimitat. Atâtea sacrifici face omul pentru a fi iubit de ceilalți dar nu e capabil să facă un pas mic către iubirea de sine.

Photo source: https://pin.it/julff6ku2n4kph

Un gând despre „Femeile se indragostesc de barbatii care le inspira

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s