Niciodata nu e prea tarziu sa te reinventezi

2c556604473c5e3b00466e236fb26a84

Visele noastre se sfârșesc când noi încetam să mai avem curajul de a le urma. Dacă tu crezi în visul tău, nu toți vor crede în el. Poate va trebuii să renunți la cei pe care îi iubești pentru că nu îți înțeleg visul. Însa în drum spre împlinirea lui îi vei întâlni pe cei care au vise asemănătoare, care îl vor înțelege pe al tău. Niciodată nu e prea târziu să te reinventezi, să te muți lângă acei oameni care cred în tine.

Uneori trebuie să lași totul în urmă, să înțelegi că acel capitol s-a scris, dar s-a și închis. Însă poți îndepărta tristețea cu motivația de a descoperii ce urmează. Ceva ce e nou are mereu în el misterul care te va duce la curiozitate. Nu știi ce te așteaptă, dar știi că te așteaptă ceva.

Cel mai urât lucru mi se pare să vrei să schimbi un om. Oameni se iau asa cum sunt. Se iubesc asa cum sunt. Se iubesc tare, fără frica, căci e prea frumoasă iubirea să nu fie simțită pe deplin.Unele lucruri nu se stăpânesc, se trăiesc intens, cu recunoștință și încredere că azi îmbrățișezi ceea ce rezonează cu tine, iar poate mâine viața va avea un alt plan pentru tine. 

Photo source: https://pin.it/6nwkvS9

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s